Wie ben ik?

 • Ik ben Lenka Luhulima-Alink al heel wat jaartjes getrouwd met Danny en moeder van 2 prachtige kinderen. Na ruim 23 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector is het tijd voor een verandering. Ik heb veel functies met plezier vervuld. Ik ben een specialist in klantcontact en projecten. Ik hou van taal, spreken, schrijven en verbinden. Hoe mooi is het om met de juiste woorden iemand te kunnen motiveren en te stimuleren. Heel mooi!

  Lect communicatie (2018). Ik werk als coach en trainer. In mijn trainingen en individuele coach sessies verbind ik je met je eigen 'why'. Waarom doe jij de dingen zoals jij ze doet. Wat levert het je op en welk gedrag laat je zien. Samen ontdekken op welke wijze jij dit communiceert. 
 • Door inzicht te krijgen hoe jij  je communicatie verbetert, kan je doelen sneller realiseren. Hoe doe je dat? Verbinden!!  Verbind jezelf met je eigen missie. Verbindt elkaar, je collega's, je vrienden met een gezamenlijke missie. Weet wie welke bijdrage heeft. Weet je eigen bijdrage!
  Het is fantastisch te ervaren dat een individu of een team, door inzicht in je eigen of elkaars kwaliteiten, enorm groeit.
  Ik weet mijn bijdrage. Ik spreek vanuit mijn hart en geloof in de waarde van een goede communicatie. Ik luister naar de behoefte van mijn klant. Uit deze behoefte gaan we op zoek naar essentiële kwaliteiten en daar ligt de focus op. Samen bedenken we technieken die voor jou, je team of een medewerker nodig zijn. Deze technieken laten deze essentiële (persoonlijke) kwaliteiten groeien. Bestaande hindernissen worden met deze technieken overwonnen of verdwijnen volledig. Mijn voordeel is dat ik bekend ben met vele rollen binnen een bedrijf. Van medewerker tot eigenaar van een onderneming.

  Ik weet hoe belangrijk groei voor een mens en voor een onderneming is. Ik ben er om te verbinden, zodat doelen energiek en effectief worden behaald. Kwaliteiten worden zichtbaar en benut!
  Dit wil elke mens en onderneming, toch? Bel me voor een kennismakingsgesprek! Of nodig me uit als spreker op een team-dag! (Motivatie talk).
 • Een kleine impressie van mijn werkzaamheden: coaching-teamsessies-spreker-tekstschrijver-trainer-ontwikkeling persoonlijk leiderschap-